Vertech, ett familjeföretag

Vertech AB  är ett privatägt företag som startades 2002 av Veikko Rajala. Vi började med service och underhåll av transportband i liten skala, med några få anställda. 

Idag har familjeföretaget vuxit och vi har ett 20-tal personer som arbetar med oss. Vi har vår huvudsakliga verksamhet inom gruvindustrin i Kiruna, Svappavaara och Narvik.

Vi utför, förutom service och underhåll av transportband, även service och underhåll av bandtransportörer och bedriver försäljning av i princip samtliga komponenter i en bandtransportör. Utöver det så bedriver vi även försäljning av det mesta som rör komponenter utav gummi inom industrin.  

Vår gedigna kunskap inom stål och tillverkning gör att vi kan erbjuda allt ifrån skräddarsydda, anpassade ombyggnationer, och montage av olika komponenter till bandtransportörer. Vi har också kunskap inom allt ifrån ren tillverkning av stålkomponenter ända till montage och färdigställande ute på plats hos kunden.

Vi är fortfarande ett litet företag och vi har duktiga medarbetare som vi är rädd om. Vår personal är vår största tillgång.