Skip to content

Våra tjänster

Vår långa erfarenhet inom industrin ger oss en solid grund för att tillhandahålla överlägsna transportbandstjänster och underhåll för industrinäringen. Från mindre reparationer, skräddarsydda maskinarbete till avancerade komponenter. Läs mer om våra tjänster här.

Service och underhåll av transportband inom basindustrin

Vi besiktar, reparerar, monterar och säljer transportband till industrin. I över två decennier har vi varit leverantör för några av världens mest inflytelserika tillverkare av transportband. Vårt omfattande utbud av produkter och tjänster omfattar allt från inspektion till montering – med storlekar som sträcker sig från några decimeter breda upp till massiva stålkordband som sträcker sig över flera kilometer.

Försäljning och montage av komponenter för transportband och transportörer 

Vår portfolio av transportbandskomponenter erbjuder en oöverträffad nivå av hantverk och kvalitet. Vi samarbetar med världens ledande tillverkare av varje komponent – från skrapor och bandstyrare till drivtrummor, rullar och avancerade AI-övervakningssystem – så våra kunder kan lita på att de får en oslagbara prestanda. Kontakta oss idag för att förenkla er produktionsprocess.

Gummering och beläggning av konstruktioner

Få era konstruktioner förseglade och skyddade med hjälp av våra specialiserade gummerings- och beläggningstjänster. Vi erbjuder bland annat keramiska beläggningar eller gummibeläggningar för att se till att konstruktionerna skyddas från slitaget från daglig användning.

Montering och mekaniska tjänster

Vårt team av högkvalificerade svetsare och mekaniker erbjuder ett brett utbud av tjänster, från montering till komplext mekaniskt underhåll. Vi gör det lilla extra genom att specialtillverka våra egna lösningar – till exempel 50+ spännstationer för transportbandssystem med varierande storlekar. Och ett hundratal bandstryare och avskrapor för transportband.