Skip to content

Våra lediga jobb

Lediga jobb ute just nu

I takt med verksamhetens fortsatta tillväxtresa söker vi nu två montörer. En tjänst för dagtid samt en tjänst för vår skiftgång som är en variant på K3 där du jobbar förmiddag, eftermiddag och sen är ledig i sju dagar. Vi arbetar aldrig schemalagt röda dagar eller aftondagar. Vi erbjuder en utmanande roll med stor flexibilitet där arbetsuppgifterna består utav att ge support till våra kunder, utföra jobb på vår verkstad och det administrativa som jobbet medför. Du utgår ifrån Kiruna men kan komma att hamna på jobb i Svappavaara över dagen eller på dina egna villor även i Narvik där det oftast är några nätter med övernattning. Men i det stora hela utgår du ifrån Kiruna.  

Vad erbjuder vi?

Nu erbjuder vi dig ett spännande arbete med mycket variation. Du kommer bli en del av ett arbetslag med bra sammanhållning och mycket kunskaper. Dagligen kommer du att få träffa kunder och vara en del av att se till att deras vardag fungerar. 

Utöver det erbjuder vi såklart Kollektivavtal och Tjänstepension samt;

  • bidrag för friskvård
  • friskvårdstimme varje vecka  
  • bonus vid hjälp med rekrytering
  • bonus när företaget går bra (Vertech har betalat ut bonus varje år minst en gång per år sedan 2017)  
  • “Sign on bonus” (bonus betalas ut om du väljer att komma och jobba med oss) 
  • Personalleasingbil
  • Förmånsscykel

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse och vill utvecklas. Som person är du villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort, tidigare erfarenhet från industrin är meriterande men inget krav.

Vad innebär rollen?

I rollen som montör är du självständigt ute hos kund och installerar, reparerar samt genomför service på företagets maskiner. I detta ingår förebyggande underhåll, uppstart av maskiner, utbilda och träna kunder i handhavandet av maskiner samt att du återkopplar fel och andra erfarenheter från fältet. Till din hjälp har du bland annat en arbetsledare, administratör samt övrig ledning inte mer än ett samtal bort som stöttar dig frågeställningar, planerar dina arbeten och förser dig med det du behöver. Du ansvarar för att rapportera ditt arbete, inklusive felorsak och åtgärder i företagets administrativa system och strävar alltid efter en hög driftsäkerhet genom ett systematiskt och kvalitativt arbete. Rollen utgår från vår verkstad i Kiruna och du ansvarar för din egna servicebil med tillhörande reservdelar och verktyg.  

I tjänsten finns goda möjligheter att bli självständig, där man får frihet att vara kreativ och komma på lösningar. I samband med starten av din anställning kommer du få en gedigen introduktion av företaget och alla medarbetare samt utbildning tillsammans med övriga tmontörer. Vill du vara med och stärka Vertech och bidra till att vi blir bättre.  

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. 

Vertech AB

På Vertech har vi tillhandahållit service och underhåll av transportband inom industrin sedan 2002. Vertech har idag över 20 anställda och betjänar stolt industrikunder i Kiruna, Svappavaara och Narvik. Vi är ett familjeföretag som förstår vikten av kvalitetsservice som uppfyller våra industrikunders behov. Vi lägger så stor vikt vid vårt skickliga team som vår största tillgång. 

Vid frågor eller mer information vänligen kontakta  vår VD Andreas Ek på +46702499656 eller andreas.ek@vertech.com. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Job Features

Plats

Kiruna

Anställningsform

Heltid

Arbetstid

Dagtid / Skiftgång

I takt med verksamhetens fortsatta tillväxtresa söker vi nu två montörer. En tjänst för dagtid samt en tjänst för vår skiftgång som är en variant på K3 där du jobbar förmiddag, eftermidd…